Colofon

Informatie in overeenstemming met §5 TMG (Telemediengesetz => Algemene Informatieplicht):

HESI Plantenvoeding B.V.
Edisonstraat, 11-17
6372 AK Landgraaf
The Netherlands

KVK#: 140 88 464
BTW: NL 815905191 B01

Vertegenwoordigd door:

H. IJpelaar
S. Winkler

Contact:

Telefoon: 0031 (0)45 5690420
Fax: 0031 (0)45 5690421
E-Mail:
orchivit@orchidsfertilizer.com
Contacteer ons

Bron: eRecht24, Advocaat voor internetrecht Sören Siebert

Aansprakelijkheidsverklaring / Disclaimer:

Aansprakelijkheid voor inhoudHESI Plantenvoeding B.V.
De inhoud van onze pagina’s is met grote zorg tot stand gekomen. Echter, wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Paragraaf 1 TMG verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s onder de algemene wetgeving. Echter krachtens § 8 tot 10 TMG, zijn wij als dienstverlener niet verantwoordelijk voor het toezicht houden op overgeschreven of opgeslagen informatie van derden of voor het onderzoeken van omstandigheden die een illegale activiteit suggereren. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het informatiegebruik volgens de algemene wetgeving blijven onaangetast daardoor. Enige aansprakelijkheid in dit opzicht is echter pas van toepassing vanaf het moment dat er kennis is vernomen van de specifieke wetsovertreding. Deze inhoud zal bij ontdekking van enige corresponderende wetsovertreding onmiddellijk worden verwijderd.

Aansprakelijkheid voor Links
Onze dienstverlening biedt links naar externe websites van derden, op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Als gevolg hiervan kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Met betrekking tot de inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de betreffende aanbieder of exploitant verantwoordelijk voor zulke websites. De gelinkte websites zijn gecontroleerd op mogelijke overtredingen van de wet op het moment van aanmaken van de link. Illegale inhoud op externe links waren niet vast te stellen op het plaatsingsmoment van de link. Permanente controle van de inhoud op de gelinkte pagina’s is onredelijk zonder exacte aanwijzingen voor een overtreding van de wet. Zodra wij ons bewust worden van een wettelijke overtreding, zullen wij een dergelijke link onmiddellijk verwijderen.

Copyright / Auteursrecht
De inhoud en werkzaamheden op deze pagina’s gecreëerd door de websitebeheerder zijn onderhevig aan de/het Duitse auteurswet/auteursrecht. Kopiëren, verwerking, verspreiding en enige andere vorm van exploitatie buiten de beperkingen van het auteursrecht vereisen schriftelijke toestemming van de desbetreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina’s zijn uitsluitend voor privé, niet commercieel gebruik toegestaan. Voor zover de inhoud niet gemaakt is door de beheerder, zijn de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder, inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Niettegenstaande dat U opmerkzaam mocht worden op een overtreding van het auteursrecht, verzoeken wij U om een passende notificatie. Zodra wij bewust worden van een wettelijke overtreding, zullen wij de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Gegevensbescherming
Het gebruik van onze website is doorgaans mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke informatie. Voor zover persoonlijke gegevens worden verzameld op onze website (bijv. naam, adres of e-mailadres), zal dit altijd op vrijwillige basis zijn voor zover als mogelijk. Er zal geen persoonlijke gegevens verstrekt worden aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming
We vragen uw aandacht voor het feit dat gegevensoverdracht via het internet (bijv. tijdens communicatie via e-mail) beveiligingsrisico’s kan omvatten. Volledige gegevensbescherming tegen het onderscheppen door derden is onmogelijk.
Het gebruik van gepubliceerde contactgegevens door derden voor het zenden van ongewenste reclame en informatiemateriaal is hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De websitebeheerder behoudt het recht om juridische stappen te ondernemen in het geval van ongewenste reclame, zoals spam e-mailberichten.
Op deze website zijn abnormaal-tracker.de gegevens verzameld voor optimalisatie doeleinden en gecached door de service. Op basis van deze gegevens volledig anoniem evaluaties worden aangeboden aan het aanbod van deze website te verbeteren. De opgeslagen gegevens door een abnormaal-tracker.de gegevens niet profilering mogelijk te maken en kunnen bezoekers niet persoonlijk te identificeren, maar slechts weerspiegelen de gebruikte technologieën (browser, resolutie, etc.) en de frequentie van de bezoeken. Het verzamelen van deze informatie kan worden tegengesproken op anormal-tracker.de/widersprechen.php met werking voor de toekomst.

Privacybeleid voor het gebruik van Facebook invoegtoepassingen -(Like-knop)-
Facebook plug-ins kunnen hier gevonden worden: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Wanneer U onze website bezoekt, wordt een directe verbinding tussen uw browser en de Facebook server gemaakt door middel van een invoegtoepassing (plug-in). Facebook ontvangt de informatie dat U onze pagina heeft bezocht met uw IP-adres. Indien U de Facebook “Like” klikt terwijl U ingelogd bent op uw Facebook account, kunt U de inhoud van onze pagina’s linken naar Uw Facebook profiel. Facebook kan daardoor Uw bezoek aan onze website koppelen aan Uw gebruikersaccount. Als provider van deze website willen wij U erop wijzen dat wij geen kennis hebben van de inhoud van de verzonden gegevens of het gebruik daarvan door Facebook. U kunt verdere informatie over het privacybeleid van Facebook vinden onder http://de-de.facebook.com/policy.php
Indien U niet wenst dat Facebook in staat is om het bezoek aan onze pagina’s te koppelen aan Uw Facebook gebruikersaccount, dient U uit te loggen van Uw Facebook gebruikersaccount.

Privacybeleid voor het gebruik van Twitter
Functies van de Twitter service zijn geïntegreerd in onze website. Deze functies worden geleverd door Twitter Inc., Twitter, Inc. 1355 Market St., Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Door het gebruik van Twitter en de “re-tweet”-functie zal de webpagina die U bezoekt gekoppeld worden aan Uw Twitteraccount en openbaar gemaakt worden aan andere gebruikers. Deze gegevens worden eveneens verzonden aan Twitter.
Als provider van deze website willen wij U erop wijzen dat wij geen kennis hebben van de inhoud van de verzonden gegevens of het gebruik daarvan door Twitter. U kunt meer informatie over het privacybeleid van Twitter vinden op http://twitter.com/privacy.
U kunt uw privacyinstellingen op Twitter aanpassen via de accountinstellingen op http://twitter.com/account/settings.

Bron: eRecht24 Disclaimer, Facebook Datenschutzerklärung, Datenschutzerklärung Twitter


orchivit

Hesi PowerZyme
HESI PowerZyme

HESI OrchiVit
HESI OrchiVit

Valid HTML 4.01 Transitional