Orchideeënvoeding OrchiVit

"In een goede en effectieve plantenvoeding, zijn niet alleen de voedingsstoffen belangrijk:"

In tegendeel, omgevingsfactoren zoals de microflora in de wortelomgeving, de suikerbalans en de fotosynthese moeten indien mogelijk geoptimaliseerd worden. Tezamen met de zout-vrije ureum* stikstof van de TNT Complex, doen SuperVit en Wortel Complex dit uitzonderlijk goed.

HESI OrchiVit orchideeënmeststof is een combinatie van HESI TNT Complex, HESI Wortel Complex en HESI SuperVit. Het is in combinatie en concentratie optimaal aangepast aan debehoeftes van orchideeën. Het is met aanzienlijk succes getest en geoptimaliseerd gedurende meerdere jaren.

Er is geen andere plantenvoeding, die behalve pure voedingscomponenten, zo’n wijde reeks aan essentieel belangrijke vitamines, aminozuren, voedingsstoffen en plantactieve enzymen aanbiedt.
Dus, calcium (Ca), magnesium (Mg) en zwavel (S) bestaat in een goed evenwicht.

Uw lievelingen zullen van u houden na slechts enkele toepassingen!!!

Behalve OrchiVit, willen wij U hier ook bekend maken met onze plantenvoedingen gebaseerd op een modulair principe en duidelijk uitleggen hoe deze werken.
We raden ook het lezen van verschillende artikelen aan, die allen hier te vinden zijn.

Alle vermelde voedingen en supplementen zijn gemaakt van uitsluitend de zuiverste grondstoffen; deze zijn vezelvrij en daardoor residuvrij.

*** Alle hier vermelde producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij gespecialiseerde distributeurs. Directe verkoop is uitgesloten. Een lijst van officiële OrchiVit verkooppunten kunt U vinden onder de rubriek "Distributeurs"!***

HESI OrchiVit

Echter, experts op het gebied van orchideeënteelt neigen er altijd weer naar om terug te vallen op het modulaire systeem. Maar omdat hobbykwekers en beginners niet altijd optimaal gehoor kunnen geven aan de behoeftes van de orchideeën, is OrchiVit in de meeste gevallen het beste alternatief.

Met vriendelijke groeten,

Uw HESI OrchiVit Team

Hesi OrchiVit - complete orchideeënvoeding

Mild voor de planten en effectief in werking.

HESI OrchiVit is een mengeling van voedingsstoffen, sporenelementen en extra vitale stoffen.
HESI OrchiVit zorgt voor snelle groei en uitbundige bloei.

De extra vitale stoffen verbeteren het metabolisme en de fotosynthese en bevorderen de ontwikkeling van een gezonde microflora voor de optimale absorptie van voedingsstoffen.


Dosering:
Langzaam groeiende orchideeën:
Snel groeiende orchideeën:
Bladvoeding:
Overige planten:

1ml / L voedingswater
2-3ml / L voedingswater
0,5-1 ml / L sproeiwater
2,5-5 ml / L voedingswater

HESI OrchiVit is verkrijgbaar in: 0,5L - 1L - 2.5L en 5L verpakkingen

adviesprijs

arrowzoombare met php bekijk etiket // arrow eigen afvulproces !!! //

Speciale meststof voor: Vanda, Brassia, Phalaenopsis, Oncidium, Dendrobium, Cymbidium, Miltonia, Colmanara, Cambria, Cattleya, Paphiopedilum, Rossioglossum, Odontonia, Zygopetalum ...
Samenstelling: NPK plantenvoeding 6+2+4


Stikstof (N) - 5,8%

0,5%: NO3-N
5,3%: Carbamide-N*


/ Fosfor (P2O5) - 2,4% /

Kaliumoxide (K2O) - 3,9%

Ca, Mg, S.
Chelaatgebonden sporenelementen: Fe (cheleringsmiddel: EDDHA) Zn, Mn, Cu (cheleringsmiddel: EDTA) als ook B, Mo, Co.
Vitaminen: A, B1, B2, B3, B6, B12, E en foliumzuur.
Voedingsstoffen: adenine, adenosine, PABA, inositol.
Aminozuren: glycine, alanine, tyrosine, serine; proline, histidine, leucine.


*Urea - Ureum – met 100% organisch stikstofgehalte = sterk effect met minimaal zoutgehalte = ideaal voor orchideeën, jonge planten en zoutgevoelige planten.

OrchiVit is een complete plantenvoeding voor orchideeën. Naast de goede compatibiliteit van het zoutvrije ureum stikstof, zorgen de toegevoegde vitamines voor een uitstekende opname van voedingsstoffen als ook een verbeterde fotosynthese en metabolisme.
Ze versterken de plant niet alleen direct, maar zorgen eveneens voor een functionerende microflora in de wortelomgeving.

Zichtbaar resultaat na slechts enkele toepassingen.

Voor zieke of zeer gestresde planten adviseren wij de toevoeging van 0,5 ml SuperVit* per liter voedingsoplossing. (*Dit zijn hoog gedoseerde vitale stoffen)
Ondersteuning van de besluitvorming:
Degene die niet elke dag opstaat en naar bed gaat op dezelfde tijd als zijn orchideeën, zou moeten kiezen voor OrchiVit !!!

download

orchivit
pic
HESI Asortiment


pic
Voedingsassortiment

Valid HTML 4.01 Transitional