HESI - Wortel Complex

HESI Wortel Complex is een plantenstimulator voor gezonde wortels.

Door de activering van de bacteriën in de grond, wordt gelijktijdig de absorptie van de voeding in alle plantsubstraten geoptimaliseerd, wat leidt tot gezonde plantengroei en verbeterde verhoogt de stevigheid.

Vooral na het planten of verpotten, zorgtHESI Wortel Complex evoor de snelle vorming van nieuwe wortels en creëert de condities voor een werkende fotosynthese. De stress na het verpotten wordt significant verminderd.

Wortel Complex bevat een groot aantal vitale voedingsstoffen die de plant onmiddellijk voorzien van extra energie en het metabolisme verbeteren.

HESI Wortel Complex is een stimulator en bevat geen meststoffen. Het verhoogt het zoutgehalte (geleiding) niet, is pH neutraal en kan gebruikt worden tezamen met een meststof.

OrchiVit zoomable with PHP

HESI Wortel-Complex, HESI TNT-Complex en HESI SuperVit vullen elkaar optimaal aan.Samenstelling:
Gechelateerde sporenelementen zoals ijzer, mangaan, zink, koper, boor, molybdeen, jodium en kobalt in complexgebonden vorm, plus vitaminen B1, B2, B12, foliumzuur, plantensuikers, aminozuren zoals glycine, histidine, tyrosine en plantactieve enzymen.

Gebruik:
Wortel Complex voor orchideeën en andere planten regelmatig om de twee weken, aanvullend gebruik na planten of verpotten.
Verstrek Wortel Complex elke week aan geïmporteerde planten en jonge planten.

Dosering:
Kleine en gevoelige orchideeën:
Stevige orchideeën:
Overige planten:
10 ml / 10 L voedingsoplossing
25 ml / 10 L voedingsoplossing
50 ml / 10 L voedingsoplossing


adviesprijs

arrowzoombare met php bekijk etiket // arrow eigen afvulproces !!! //download

orchivit


HESI TNT Complex
HESI TNT Complex


HESI
OrchiVit

Valid HTML 4.01 Transitional