HESI SuperVit - een hoog geconcentreerde plantenactivator

OrchiVit zoomable with PHP HESI SuperVit is een hoog geconcentreerde plantenactivator bestaande uit 15 plantactieve vitaminen en 10 aminozuren.

Vitaminen voor de planten:
Vitaminen en aminozuren zijn zowel bouwstenen als biokatalysatoren in het algemene metabolisme. Ze structureren het DNA (het genetisch materiaal) en plantenhormonen (cytokininen en gibberellinen) welke de groei van bladeren en de bloei van planten besturen. De vitaminen en aminozuren spelen ook een actieve rol bij de fotosynthese en de energievoorziening.

Orchideeën en vitaminen:
Alle planten hebben vitamines nodig om te leven, net als ons mensen. Anders dan mensen, kunnen planten alle noodzakelijke stoffen zelf produceren, om te beginnen met anorganische meststoffen, water en koolstofdioxide.

Indien extra hoeveelheden van deze stoffen beschikbaar gemaakt worden aan de planten, gebruiken de planten deze onmiddellijk en besparen energie, die dan beschikbaar is voor andere doeleinden.

Wat doet HESI SuperVit:
SuperVit
is een hooggeconcentreerde oplossing van plantactieve vitale elementen, die in de natuur geproduceerd worden door schimmels. SuperVit vervangt de functie van de schimmels en maakt de plant minder afhankelijk van klimaatcondities.

De plant kan optimaal het aangeboden licht verwerken (meer fotosynthese). Dit start de groei van een sterke en gezonde plant, en sterke bloemscheuten vormen zich.

Dosering:
Bij elke giet- of sproeibeurt, 2 druppels in 10 L water
of 1 ml / 50-65 L water.

adviesprijs

arrowzoombare met php bekijk etiket // arrow eigen afvulproces !!! //


*Citering van een orchideeënvereniging die onze producten langdurig en intensief getest heeft:HESI OrchiVit


“Deze drie op elkaar afgestemde componenten hebben de firma HESI bij ons aanbevolen voor de orchideeënkweek en daarmee kan een aanzienlijk succes behaald worden.

Het gebruik van deze bemestingsmethode heeft enkele kweken van onze leden verbeterd en geleid tot aanzienlijke bloeiresultaten.

Bovendien heeft HESI een bloeimeststof met hogere gehaltes aan fosfor en kalium om de bloei te stimuleren.

Een vensterbankspecialist in onze groep heeft vastgesteld dat meer bloemen en een langere bloeitijd hiermee kan worden bereikt.

Sommige leden van de groep hebben tevens het product PowerZyme uitgeprobeerd, dat de enzymen bevat die zo belangrijk zijn voor de bodemschimmels.

Het breekt organische residu’s af en maakt deze beschikbaar voor de plant. Een aanvullend gebruik van dit product is als groeistimulator, hoewel het eigenlijk ontwikkeld is voor “normale” potgrond.”download


orchivit

Hesi PowerZyme
HESI PowerZyme

HESI OrchiVit
HESI OrchiVit

Valid HTML 4.01 Transitional